Ik doe mijn ding.
Jij doet jouw ding.
Ik ben niet op deze aarde om aan jouw verwachtingen te voldoen.
Jij bent niet op deze aarde om aan de mijne te voldoen.
Jij bent jij.
Ik ben ik.
We vinden elkaar per toeval,
het is mooi.
Als dat niet zo is, dan is hier niets aan te doen.
Ik heb niet genoeg liefde voor mezelf
aangezien ik, bij elke poging om jou te behagen, mezelf bedrieg.
Ik heb niet genoeg liefde voor jou
aangezien ik jou probeer te veranderen in wat ik wil,
in plaats van jou te accepteren hoe je echt bent.
Fritz Pers

Dit gebed van Fritz Pers, een geweldige neuropsychiatrische psychoanalyticus die, samen met zijn vrouw Lore Posner, probeerden om op eenvoudige wijze uit te leggen hoe wij als mensen onze wereld creëren,  heeft mij veel inzicht gegeven. Samen hebben ze ons geholpen om te begrijpen dat de manier waarop we andere willen behagen ervoor zorgt dat we onze eigen beulen worden. En dat het waarderen van onze eigen realiteit de eerste stap is die we moeten zetten om onszelf te begrijpen en vooruit te komen.

Door levenservaringen, me te verdiepen in materie en door te luisteren naar die van succesvolle mensen, heb ik een brede visie gecreëerd.

Het creëren van een positieve mindset is een strategie geworden die mij in mijn leven heeft geholpen om moeilijke periodes te overbruggen en herinneringen die mij bedrukten los te laten. Mijn denkwijze heeft mij ook laten inzien, dat ik veranderen kan wat ik veranderen wil en dat ik accepteren moet wat ik niet veranderen kan. Mijn ongeduldig gedrag, denkpatronen en beperkende overtuigingen heb ik kunnen veranderen om te groeien naar die, die ik nu ben.

Mijn kennis door opleidingen zoals de Elan Job Coach-opleiding incl. Bedrijfseconomie, ADHD Coaching, Praktijk Psychologie, NLP Master, Reiki en mijn expertise door ervaringen wil ik delen met mensen die openstaan om te groeien naar de beste versie van zichzelf.

Het Leven ervaren vanuit je diepste Bewustzijn
Geeft een weten dat ook jij deel uitmaakt van een Groter Geheel
Het Leven
in het hier en nu,  brengt Berusting, Bezieling en Humor in ieders leven

Angelique Dalm

Als kind was ik mij ervan bewust dat geloven niet zeker weten is. De kritische vragen die ik stelde aan de godsdienstlerares werden dan ook niet gewaardeerd,

Hierdoor wist ik dat een mening gebaseerd op geloven niet altijd de beste is en ik ging op zoek naar het zeker weten. Ik wilde mij niet overgeven aan geloofsovertuigingen en aannames. Ik zocht naar meer bewijs en verslond boeken over het ontstaan van het heelal en kwam uiteindelijk tot de ontdekking dat Spiritualiteit en Wetenschap dezelfde waarheid delen. Alles is energie!

Waar ik als jong volwassene vreugde door ervoer was het ontmoeten van warme, open, eerlijke en humorvolle nieuwsgierige mensen.
Mensen bij wie ik mijzelf mocht laten zien. Waar ik naast dat ik serieus kon zijn, ook de clown mocht uithangen, waar ik mijn pijn en verdriet aan mocht tonen, mijn boosheid en frustraties, waar ik kon praten, filosoferen en mocht rusten.

Ik kan intens genieten van mensen die gewoon zichzelf zijn. Kijk naar kinderen die nog niet beïnvloed zijn, hun energie is nog zo puur en eerlijk. Mensen die zich bewust zijn van het kind in zichzelf leven veel gelukkiger en intenser.

Niemand is perfect, we maken allemaal onze fouten op familiair of op zakelijk vlak, en als we inzien dat we fouten maken dan mogen we onszelf vergeven en opnieuw starten vanuit de persoon die we zijn geworden met alle wijsheid die we meenemen. Zo kunnen we altijd weer opstaan na het vallen. Ik heb geleerd om te vergeven en heb keuzes gemaakt om bepaalde mensen niet meer te willen zien. Mensen waar ik geen waarheid meer mee deelde, mensen die geen gebruik maar misbruik maakten van mijn goedheid. Het heeft mij jaren gekost om het inzicht te krijgen, dat ik nee kan zeggen en mag loslaten in liefdevolle on-gehechtheid.

Mijn expertise ligt in de Coaching, Management, Sales  en Communicatie branche.

Mijn passie ligt in het realiseren van successen in persoonlijke en zakelijke transformatie.

Aangezien ik graag snel to the point kom heb ik hiervoor een innovatief,  succes en motivatie model ontworpen.

DoelAktieLerenMotiveren = D.A.L.M. visie (klik voor uitleg)

Met als Doel, Jouw Doel in kaart te zetten, al dan niet in zijn geheel duidelijk op voorhand. Actief en to the point samenwerken om persoonlijke en zakelijke successen te realiseren. De juiste handvatten worden je snel aangereikt om zo jouw  innerlijke hulpbronnen te vinden en hiermee een positieve en succesvolle mindsetting te creëren, waarmee persoonlijk en/of zakelijk geluk wordt gecreëerd.

In mijn trainingen, workshops, en 1 op 1 gesprekken maak ik gebruik van verschillende technieken en modellen om zo op een eenvoudige, snelle en doeltreffende manier met jou resultaten te boeken.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik dat graag.

NLP