Het doel van D.A.L.M Visie is om mensen te empoweren en om iedereen

inclusief (startende) ondernemers te begeleiden die Doel(en) willen realiseren.

 

D.a.l.m. – Visie – 4 Elementen van Succes

De 4 elementen van succes gebruik ik in al mijn workshops en trainingen.

D.A.L.M. – Visie is voor mensen die van duidelijkheid houden en op een transparante, humoristische manier, to the point, nieuwsgierig en lerend aan de slag willen om zo op een motiverende manier hun doel te realiseren.

De 4 elementen van succes  kunnen ook worden ingezet voor:
klanten/cliënten van reïntegratiebedrijven, uitzendbureaus,
Psychologen praktijken, Dokterspraktijken, verenigingen, onderwijs, bedrijven, organisaties.

Wat het Doel ook is ….

De 4 succes elementen reiken de tools aan, om Doelen te realiseren.

D.A.L.M® staat voor

  • Doel
  • Actie
  • Motiveren
  • Leren

Voor Particulier:
Of je nu een persoonlijk doel  of een zakelijk hebt, of dat je je eerst nog even wilt oriënteren om te starten als ondernemer. Tijdens ons  powermoment sparren wij samen over jouw toekomst Visie.

Tijdens dit gesprek leg jij mij uit welk doel jij hebt en waar jij je prettig bij voelt. Ben jij iemand die houdt van directheid en laat jij je confronteren, of ben jij iemand die liever word uitgedaagt om zijn/haar doel te realiseren. Mogelijk vind je het gewoon fijn om je gedachten eens te laten gaan en gaan we in het gesprek zien waar we naartoe gaan.

Hebben we een match en wil je meer informatie over de ins en outs die horen bij het starten van een onderneming dan maken we een vervolg afspraak.

D.a.l.m – Puur kind
Kinderen wat zijn ze mooi zo puur nog zo dicht bij de essentie van hun bestaan. Maar wat gaat het snel. Ze zijn zo snel groot, en dan in een maatschappij die veel van ze zal gaan verwachten. Waar ze te maken krijgen met veroordelen en oorlogen. Hoe gaan ze daar mee om? Het doel van deze workshop is om op een luchtige manier het kinderBrein te inspireren. Deze workshop is voor kinderen van ouders die hun kinderen vrij van oordeel (willen) opvoeden. We gaan aan de slag met zelfredzaamheid en (wat is) gelukkig zijn. Er komen onderwerpen als geloof, wetenschap, verwachtingen, medeleven, helpen, karaktereigenschappen, oorlogen, wereldvrede, scheiding, overheid, dood, politiek, armoede, rijkdom etc.. aan bod. Onderwijl we filosoferen gaan we ook op een creatieve manier ons Brein inzetten.

voor meer informatie